Jauhemaalari
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Lankapaja Oy:lle jauhemaalaria Nummelaan!

Lankapaja Oy on pitkäikäinen metallialan konkariyritys, joka on valmistanut ja toimittanut erilaiset metallityöt asiakkailleen jo vuodesta 1935 lähtien. Tänä päivänä Lankapaja on teollisuutta palveleva, metallialan johtava tuotantolaitos, ja he valmistavat alihankintana ratkaisut ohutlevystä, kalusteputkesta ja teräslangasta.

Etsimme tehtävään sitoutuvaa ja luotettavaa työntekijää. Aikaisempi kokemus jauhemaalarin tai muun pintakäsittelyalan työntekijän työtehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme työntekijältä tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta työnteossa. Tehtävään perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä asenne ja kyky sisäistää työtehtävät nopeasti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuorot sijoittuvat klo 7-15.30 välille ja iltavuorot klo 15.30-23.30 välille. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikainen, mutta arvostamme halua sitoutua pidempäänkin työsuhteeseen. 

Toivomme hakijalta:

- Kokemusta vastaavista tehtävistä
- Hyvää suomen tai englannin kielen suullista taitoa
- Motivoitunutta ja iloista työskentelyasennetta

Tarjoamme sinulle:

- Sopimuksen mukaisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle 


Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot