Jauhemaalari
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Täällä olisi tarjolla jauhemaalarille vakituinen työsuhde!

Etsin Outokummussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme jauhemaalaria.
Työtehtävissä pääset työskentelemään maalauslinjastolla, tehden aluksi suojatöitä tuotteille, maalaten manuaalisesti tuotteet, tarkistaa lopputulos ja luovuttaen tuotteen lähettämisen muille työkavereille. Osa tuotteista menee automaattisesti maalauslinjastolla ja osan kohdalla tarvitaan sinua voimakkaammin maalaustehtävissä. Lisäksi tarvittaessa autat maalauslinjaston ripustustehtävissä. Linjasto toimii tiimityöllä ja sinulla on todella tärkeä rooli.

Aikaisempi työkokemus teollisuuspuolen jauhemaalauksesta katsotaan eduksi. Voit olla myös muiden kuten autoteollisuuden tai vastaavan omaava jauhemaalari. Voit olla myös alaan soveltuvan tutkinnon suorittanut. Tärkeintä on, että nautit fyysisestä työstä ja käsiesi jäljestä.

Työtä tehdään 2-vuorotyönä, mutta toivottavasti olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös 3-vuorotyössä. Työsuhde on siis kokoaikainen, ei osa-aikainen tai keikkasopimuksella oleva.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja erittäin tärkeän työtehtävän. Yritys huolehtii, että saat tarvittavan määrän perehdytystä ja että pääset kehittymään työssäsi. Lisäksi sinulla on mukavia työkavereita luvassa arjen keskelle.

Lähetä meille yhteystietosi, mikäli kiinnostuit työpaikasta. Ei kuitenkaan kannata odottaa hakuajan loppuun asti, sillä kyseinen työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ole rohkeasti minuun yhteydessä: Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749 , mira@citywork.fi .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot