(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Etsitkö töitä maalaamisen parista? Onko sinulle kertynyt kokemusta teollisuuden parista, ja koet sen omaksesi? Tämä paikka voi siis olla juuri sinulle, haemme nimittäin metalliteollisuuden asiakkaallemme JAUHEMAALARIA Lahden alueelle.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan maalauslinjalla työskentely kappaleiden valmistelusta aina viimeistelyyn. 

Sinulta toivomme maalausalan koulutusta tai vankkaa kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan hyvää peruskuntoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon. Työhön kuuluu hyvä perehdytysjakso.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on 2-vuorotyötä. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen. Töiden sujuessa hyvin ja yrityksen tarpeesta riippuen, tässä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä Amikon Saara Häsään, p. 0504767404, saara.hasa@amiko.fi.