(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme asiakkaallemme Iisalmeen JAUHEMAALARIA.

Tehtäviin kuuluu muun muassa tuotteiden suojaus ennen pintakäsittelyä sekä tuotteiden jauhemaalaus. Jos innostusta ja taitoa riittää, myös muita työtehtäviä on tarjolla.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy soveltuva koulutus ja jo jonkin verran kokemusta jauhemaalauksesta, rempseää asennetta työntekoon, ja motivaatiota uuden oppimiseen. Valmius vuorotyön tekemiseen on tässä tehtävässä eduksi.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta. On kuitenkin mahdollista, että määräajan jälkeen työsuhde jatkuu vakituisena suoraan asiakasyrityksen omilla kirjoilla. 

Hae paikkaa pikaisesti, sillä täytämme sen heti sopivan henkilön löydyttyä!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.