(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme jauhemaalaria kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten metallien jauhemaalauksesta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta pintakäsittely- tai maalausalasta. Etsimällämme työntekijällä on lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä reipas ja rautainen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa viikonloput ovat vapaita. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien päässä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan ja ammattitaitoisen porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.