(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari Tattarisuolle
Sarja-Maalaamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Sarja-Maalaamo Oy
Sarja-Maalaamo:n juuret ovat 1960-luvulla ja nykyisin olemme tunnettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilamme sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Haluamme kehittää jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme palvella paremmin asiakkaittemme tarpeita. Nykyään palvelemme laajaa yritysasiakaskuntaamme ja tämän lisäksi palvelemme myös kotitalouksia joille maalaamme esimerkiksi keittiökaapistojen ovia uudelleen.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Sarja Maalaamo Oy:lle ammattitaitoista jauhemaalaria alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Tattarisuolle. Jauhemaalauksen lisäksi työtehtäviin kuuluu suojaamista, pakkaamista ja ripustamista.
Odotamme sinulta
Edellytyksenä on yli kaksi vuotta kokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä. Työn on fyysisesti aktiivista. Toivomme hakijalta työhön tarttuvaa ja positiivista asennetta, joustavuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tehtävä on kokoaikainen, työajat arkisin klo 7-15:30. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kestäen vuoden 2019 loppuun, jonka jälkeen mahdollinen vakinaistuminen suoraan Sarja-Maalaamolle. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse tehtävä Jauhemaalari Tattarisuolle kiinnostavaksi. Muistathan liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen. Tiedustelut arkisin klo 9-15 essi.makinen@vmp.fi / 040 307 5107.
Kesto
Vuoden 2019 loppuun, jonka jälkeen jatko mahdollinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.04.2019 mennessä.