(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari - Sarja-Maalaamo Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Sarja-Maalaamo Oy:n juuret ovat 1960-luvulla ja on nykyisin tunnettu ja arvostettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelemme asiakkaitamme yli 50 vuoden kokemuksella ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme takaaksemme laadukkaan palvelun. 

Haemme asiakkaallemme Sarja-Maalaamo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen teollisuuden jauhemaalaria Helsinkiin!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta jauhemaalauksesta vähintään vuoden verran sekä suoritettua maalarin ammattitutkintoa. Tärkeintä on kuitenkin jämäkkä asenne työntekoon ja halu oppia alan ammattilaiseksi!

Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa. Katsomme eduksi ajokortin / oman auton käyttömahdollisuuden, julkisillakin pääsee kulkemaan työpaikalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja tunnetusssa yrityksessä. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Työt alkavat HETI, kun sopiva henkilö löytyy, joten hae paikkaa pikaisesti joko:

1. sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/18298695)
2. sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi tai
3. soita/tekstaa suoraan Saija Hussolle p. 010 2306 512 

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/