Jauhemaalari Pohjois-Helsinkiin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta teollisuuden jauhemaalauksesta? Oletko etsimässä urallesi uutta, pitkäkestoista työpaikkaa? Meillä voisi olla sinulle duuni!

Haemme nyt JAUHEMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Pohjois-Helsinkiin.

Sinulla on entuudestaan jo kertynyt kokemusta jauhemaalauksesta. Jos olet lisäksi innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä! Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä. Sinulla tulee kuitenkin olla valmius myös iltavuoroihin.

Tässä tehtävässä pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta teollisuusmaalauksen asiantuntijaa. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen tehtävään ja meidän Personalhusetin HR-tiimin tuen. Työsopimus tehdään alkuun Personalhusetin kanssa, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Milla Vettenrannalle, 0504117688, niin jutellaan lisää. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse milla.vettenranta@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451293
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki