Jauhemaalari, kesätyö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Toimeksiantajayrityksemme Tamcorro Oy on vakavarainen ja perinteikäs tamperelainen pintakäsittelyalan yritys, joka tekee erilaisia teollisuusmaalauksia sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytöitä. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaan toiveesta pohjamaalauksia ja valmismaalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut ja sinkittyjen osien hiekkapesut. Lue yrityksestä lisää www.tamcorro.fi/.

Etsimme nyt Tamcorro Oy:lle kesätöihin aloittelevaa jauhemaalaria. Tehtävässä aloitetaan kesälomien startattua sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla kesän ajaksi noin kaksi kuukautta.

Jauhemaalarin työssä maalattavat artikkelit vaihtelevat pienikokoisista ja tarkkuutta vaativista yksittäiskappaleista suurempiin pintoihin sekä satojakin samanlaisia kappaleita käsittäviin sarjoihin.
Jauhemaalaamon 3 -vaiheiseen esikäsittelyyn kuuluu nykyaikainen Boderite-käsittely huuhteluineen. Tämä takaa erinomaisen tarttuvuuden jauhemaalattavalle pinnalle. Esikäsittelylinjan ohella voimme käyttää raepuhallusta. Tämä antaa suurempiin ja painavampiin osiin hyvän tarttuvuuden ennen jauhemaalausta.

Etsimämme henkilö tuntee mielenkiintoa alaa kohtaan ja haluaa kehittää taitojaan teollisuusmaalauksessa. Metalli- tai teollisuusmaalausalan koulutus tuo hyvän pohjan työtehtävää ajatellen. Koulutus ei suinkaan ole välttämätön, sillä kaikki lähtee halusta luoda pitkäkestoinen työura teollisuusmaalauksen parissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Kaikki työ suoritetaan yrityksen hallitiloissa Tampereella. Tamcorro Oy on työnantajana joustava ja luo pitkäaikaisia työsuhteita tekijöilleen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, voit soittaa ja sopia haastattelu ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten soita tai täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Miika Lahti, 050 411 2706.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265137
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere