(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalari, Jaatimet
Jaatimet

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
JAATIMET OY on paloturvallisen rakentamisen ammattilainen. Jaatimet valmistaa palo-ovia ja -ikkunoita, teräsovia ja lasijulkisivuja. Jaatimet työllistää 50 teräsrakentamisen ammattilaista nykyaikaisissa 6 000 neliön tuotantotiloissa Somerolla.

Haemme poltto-/jauhemaalaria. Arvostamme alan työkokemusta, mutta huomioimme haussa myös vastavalmistuneet. Mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Tervetuloa rekrytapahtumaan perjantaina 9.11.2018 klo 9-10 Jaatimet Oy:n tiloissa osoitteessa Jaatilantie 77 (neuvottelutila Ii krs), Somero. VPS Henkilöstöpalvelu on mukana tapahtumassa. Tule tutustumaan työpaikkaan ja kertomaan omaan työnhakuusi liittyvistä toiveista!

Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Henkilöstöpalvelu on mukana rekrytapahtumassa 9.11.2018 klo 9-10 Jaatimet Oy:n tiloissa osoitteessa Jaatilantie 77 (neuvottelutila II krs), Somero. Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan omaan työnhakuusi liittyvistä toiveista!