(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä maaluksen pariin? Löytyykö sinulta kokemusta jauhe/pulverimaalauksesta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla askeleen lähempänä pidempikestoista työsuhdetta.

Haemme nimittäin nyt Jauhemaalareita Kuopioon ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat teollisuuden parissa valmistaen eri komponentteja teollisuuteen.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monenkokoisten kappaleiden maalaamisesta, pintakäsittelystä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Huomioimme myös vastavalmistuneet, tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys ja koulutus.

Tarjoamme vakaata työsuhdetta ja mahdollisuutta työllistyä vakituisesti asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta  - kerro tarkemmin, miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja
työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi