(Poistunut julkaisusta)

Jauhemaalareita, Jollmax
Jollmax Coating Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Jollmax Coating Oy on kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Kauttamme hoituvat esikäsittelyt, kokoonpano, painatukset sekä logistiikka. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Nyt haemme JAUHEMAALAREITA tuotantolinjoillemme kasvavaan joukkoomme Saloon.

Odotamme hakijoilta huolellista työn jälkeä ja työhön tarttuvaa otetta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Aiempi maalauskokemus on ehdottomasti eduksi, mutta huomioimme myös muulla pintakäsittelykokemuksella olevat hakijat. Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Sitä odotamme myös sinulta.

Yhteistyökumppaninamme rekrytointiprosessissa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 30.5.2019 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.