Jauhemaalareita, Jollmax
Jollmax Coating Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Jollmax Coating Oy on kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Lisäksi tarjoamme palveluita “avaimet käteen" -periaatteella kattavan yhteistyöverkoston avulla. Kauttamme hoituvat esikäsittelyt, kokoonpano, painatukset sekä logistiikka. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Nyt haemme
JAUHEMAALAREITA

huippuluokan tuotantolinjallemme, jonka nykyaikainen ja ympäristöystävällinen esikäsittelyprosessi antaa parhaan mahdollisen kiinnipysyvyyden maalaukselle.

Odotamme hakijoilta huolellista työn jälkeä ja työhön tarttuvaa otetta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Aiempi kokemus jauhemaalauksesta on eduksi, mutta huomioimme myös muulla pintakäsittelykokemuksella olevat hakijat.

Asiakkaamme arvostavat meitä ammattitaitomme sekä tuotteen ja toiminnan laadun vuoksi. Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava sekä luotettava kumppani. Sitä odotamme myös sinulta.

Yhteistyökumppaninamme rekrytointiprosessissa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 31.3.2019 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241563
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo