(Poistunut julkaisusta)

Jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme huoltoasentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työ on osittain ulkotyötä. Olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae meille töihin!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia ja mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen! Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka. Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo kokemusta yleisistä kiinteistöjen ja/tai teollisuuslaitosten huolto- ja/tai ylläpitotehtävistä, sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemusta (pääasiallisesti heikkovirta). Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä. Eduksi katsotaan myös englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Roland Walander, p. 050 390 1710. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 16.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.