(Poistunut julkaisusta)

Jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme huoltoasentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työ on osittain ulkotyötä. Olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae meille töihin!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Käy lukemassa lisää projekteistamme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähköautomaatiotekniikan koulutusta/tuntemusta. Hyvät eväät tehtävään antaa kokemus yleisistä teollisuuslaitosten huolto- ja/tai ylläpitotehtävistä. Odotamme sinulta myös tarvittaessa valmiutta kaksivuorotyöhön sekä varallaolotehtäviin. Valitulla tekijällä tulee olla lisäksi ajokortti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä. Eduksi katsotaan myös englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Roland Walander, p. 050 390 1710. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 17.5.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.