(Poistunut julkaisusta)

Jatkuvien palveluiden asiantuntija
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Jatkuvien Palveluiden asiantuntijana työskentelet monipuolisissa sovellusylläpidon asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä tiiviissä yhteistyössä eri osaamisalueiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Paneudut asiakkaidemme liiketoimintaa tukeviin ratkaisuihin mm. myynnin-, markkinoinnin- ja asiakaspalvelun alueella. Vastaat osana Service Desk -tiimiämme sopimusasiakkaidemme käyttötuesta, häiriönhallinnasta, ylläpidosta ja pienkehityksestä varmistaen, että asiakas saa parhaan hyödyn hankkimastaan ratkaisusta.

Nautit ongelmanratkaisusta ja saat energiaa siitä, etteivät työpäiväsi toistu samanlaisina. Persoonana olet välitön ja helposti lähestyttävä. Selvität arkipäivän mysteerejä sinnikkäästi ja viestit niistä ystävällisesti ja asiallisesti. Omaat luontevan suhtautumisen asiakaspalveluun ja digitalisoituva maailma herättää sinussa innostunutta uteliaisuutta. Microsoft Dynamics 365 -käyttökokemuksesta on etua, mutta välttämätöntä se ei ole, sillä työssä tarvittava ratkaisuosaaminen karttuu perehdytysohjelmassamme. Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluprosessien osaaminen auttaa työssä alkuun - olet sitten hankkinut kokemuksesi opinnoissa tai käytännön työtehtävissä.

Tehtävänämme on koota yhteen parhaat asiakkaan liiketoimintaa tukevat ratkaisut, viimeisimmät teknologia- ja palvelualustat sekä kyvykkäimmät ihmiset syventyen asiakkaan toiminnan kehittämiseen. Pääset osaksi timanttista porukkaa, jonka missiona on auttaa asiakkaitamme edelläkävijyyteen. Jatkuvissa Palveluissa jokainen päivä on erilainen: yhtenä selvität asiakkaan sovelluksessa ilmenevää häiriötä yhdessä kokeneiden konsulttiemme kanssa, toisena ohjeistat asiakkaamme pääkäyttäjää sovelluksen käytössä ja kolmantena testaat kehitysvaiheessa olevaa verkkokaupparatkaisua. Jokaisena päivänä opit uutta ja edistät korkealaatuisen palvelukokemuksen tarjoamista asiakkaillemme.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja – me etsimme asennetta ja halua oppia! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön ja edetä urallasi vaikkapa konsultiksi, palvelupäälliköksi ohjelmistokehittäjäksi, projektipäälliköksi, arkkitehtuurisuunnittelijaksi tai tiimipäälliköksi. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus. Tervetuloa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään jossa saat työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja!

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Helsingissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja, projektit ja palvelut Jenni Mickos. Tulevan esimiehesi Jennin saat kiinni puhelimesta 050 582 9868 25.4 klo 13-14. Myös henkilöstöpäällikkö Anu Valtanen vastaa kysymyksiisi numerosta 040 832 0645. Täytä hakemus 6.5 mennessä osoitteessa: https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.