Jatkohitsausaseman hitsaaja
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2021

Olisitko sinä etsimämme sooda- ja voimakattiloiden valmistuksen ammattilainen?

Tehtävässä toimit sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisten osien valmistuksen ammattilaisena. Työskentelypaikkanasi on Valmet Technologies Oy:n Tampereen tehdas Lahdesjärvellä. Työhösi kuuluu sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisien osien hitsaus– ja asennustyö kansainvälisiä painelaitestandardeja noudattaen. Työskentelet pääosin vuorotyössä kolmessa vuorossa.

Työnkuvaan sisältyy tulipesän seinäputkien v
alikointi, putkien viisteytys, työn suunnittelu, hitsauksen ohjelmointi, hitsaus jatkoautomaatilla ja RT-kuvaus.

Mitä odotamme sinulta?


Eduksesi luetaan metallialan koulutus tai aikaisempi alan työkokemus, painelaitestandardien tuntemus (EN / ASME) ja kokemus eri hitsausprosesseista. Hyvä, jos sinulla on voimassa työturvallisuus- ja tulityökortti sekä NDE Level 1 Radiographic Examination pätevyydet SFS-EN ISO 9712 ja SNT-TC-1A standardien mukaisesti. Tarvittaessa kyllä koulutammekin näihin.
                                                                                      

Odotamme, että luet ja tulkitset sujuvasti hitsausohjeita ja piirustuksia. Olet työssäsi huolellinen ja omatoiminen työskentely on sinulle luontevaa. Osaat kuitenkin tilanteen edellyttäessä toimia joustavasti yhteistyössä, koordinoida asioita ja pyytää apua.
 

Tarjoamme:


Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä, joissa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehtaamme loistavassa työyhteisössä muiden rautaisten ammattilaisten kanssa. Kansainvälisessä yrityksessämme sinulla on mahdollisuus kanssamme rakentaa parempaa tulevaisuutta samalla itse ammatillisesti kehittyen.  
 

Lisätiedot:
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Valmistuspäällikkö, Tero Kotimäki, p. 050-550 4500. Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 9.8.2021. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.
 

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot