(Poistunut julkaisusta)

Jäteutonkuljettaja Kiteelle kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Etsimme nyt kahta luotettavaa ja tarmokasta

 

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

 

kesätöihin Kiteelle ja lähialueille. Tehtävässä vastaat itsenäisesti monipuolisista kuljetustehtävistä, kuten vaihtolavojen tai pakkaavan jäteauton ajosta ja jätteen keruusta omalla vastuualueellasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Arkipyhäviikolla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työt alkavat jo huhtikuussa ja töitä riittää aina elokuun loppuun saakka.

 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä teet kietotaloudesta totta! Hae paikkaa hetimiten! Hakuaika päättyy 5.4., mutta haethan nopeasti osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Koaikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetestaus.

 

Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja antaa työnjohtaja Pekka Toropainen, puh 050 462 7803 arkisin klo 8-11 välillä