Jäteteollisuuden linjastonhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko kiinnostunut ympäristöasioista ja haluatko panoksellasi olla tuottamassa uusiutuvaa energiaa?

Kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme asiakasyrityksellemme jäteteollisuuden linjastonhoitajaa. Nyt siis on hyvällä asenteella varustetulla ahkeralla tyypillä mahdollisuus päästä osaksi ympäristöystävällisen ja vastuullisen energiantuotannon perustaa.

Työtehtäviisi kuuluu jätteenkäsittelylaitoksen siisteydestä huolehtiminen sekä kuormien purku. Työskentelyvälineinä pääset käyttämään mm. painepesuria, paineilmapistoolia, lapiota, harjaa sekä pyöräkuormaajaa ja pienkuormaajaa.

Tehtävässä menestyt, jos omaat hyvän fyysisen kunnon ja reippaan työskentelyasenteen. Tehtävässä on eduksi myös se, ettet pelkää fyysistä työtä tai käsien likaantumista! 

Kyseessä on kaksivuorotyö (6-14 ja 14-22) ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada tästä kesän lisäksi pidempiaikainen työsuhde. Mahdollisuuksia on myös kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön, joten myös opiskelijat huomio, tässä on täydellinen tilaisuus saada opintojen oheen hommia!

Mikäli työpaikan tiedot herättivät kiinnostusta ja saivat sydämesi sykkimään, jätäthän hakemuksen pikimmiten verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268343
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti