(Poistunut julkaisusta)

Jäteryhmäpäällikkö (vaaralliset jätteet ja kierrätysjakeet) / Stena Recycling Oy, Vantaa/Riihimäki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018


Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Olemme innovatiivinen yhtiö, joka tarjoaa kierrätyspalveluja asiakkaillemme, jotka toimivat mm. teollisuus-, kauppa- tai kuntasektorilla. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 120. www.stenarecycling.fi

"Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä."

Tervetuloa kehittämään Stenan toimintaa! Etsimme nyt

Jäteryhmäpäällikköä (vaaralliset jätteet ja kierrätysjakeet)

ottamaan kokonaisvastuun jätevirtaprosesseista ja vastaamaan jäteryhmän tuloksellisesta toiminnasta. Tavoitteenamme on huomattava kasvu, johon odotamme sinulta aktiivista ja energistä panosta.

Vaarallisten jätteiden jäteryhmäpäällikkönä vastaat myös jäteryhmän myyntikanavista, yhteyksistä asiakkaisiin, budjetoinnista sekä kehität jäteryhmän toimintaa kokonaisvaltaisesti. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä, markkinatilannetta ja lainsäädännön muutoksia ja tiedotat näistä organisaation sisällä. Olet samalla oman vastuualueesi syvällinen asiantuntija ja tarvittaessa ohjaat ja koulutat henkilöstöämme. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä konsernitasolla ja kuulut konsernimme vaarallisten jätteiden ohjausryhmään. Raportoit tehtävässä Suomen kaupalliselle johtajalle.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta ja vankkaa osaamista vaarallisten jätteiden käsittelystä. Koulutustaustasi voi olla moninainen – arvostamme hyviä koulutuksen antamia valmiuksia, mutta voit olla hankkinut kannuksesi ja osaamisesi myös työelämässä. Kehittymisen nälkä ja rohkeus tarttua koviin tavoitteisiin ovat tehtävässä ehdoton edellytys. Odotamme sinulta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, että samalla erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tulet matkustamaan tehtävässäsi jonkin verran, joten toivomme sinulta myös hyviä taitoja työn ja muun elämän yhteen sovittamiseen. Tehtävän sijainti voi olla toiveidesi mukaan joko Vantaalla tai Riihimäellä.

Jos olet kiinnostunut kehittämään tämän tärkeän jäteryhmän toimintaa, edistämään kestävää kehitystä ja toimimaan tulevaisuuden toimialalla, tervetuloa uudeksi stenalaiseksi!

Saat halutessasi lisätietoja kaupalliselta johtajalta Toni Mannilalta 17.8. klo 15–16, puh. 040 716 9527 tai MPS-konsultti Jaana Jaatiselta, puh. 020 746 9690. Jätä hakemus hakupainikkeen kautta CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 20.8.2018 mennessä.