(Poistunut julkaisusta)

Jätepuristimien huoltotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Oletko huoltotyöntekijä, jolla on vankkaa kokemusta erilaisista asennustöistä ja työkalut pysyvät käsissäsi? Etsitkö itsellesi uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme Keravalla sijaitsevaan kotimaiseen ja alansa johtavaan metallialan jätepuristimia ja -paalaimia yritykseen kokenutta huoltotyöntekijää pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen. Työt koostuvat pääasiassa mekaanisista huolto- ja asennustöistä, ja ne pitävät lisäksi sisällään erilaisia sähkötöitä.

Sopiva tausta tähän on vastaava työkokemus teollisuuskoneiden huolto- ja asennustöistä. Lisäksi työhön kuuluu sähköön liiittyviä sekä muita huoltohallin työtehtäviä, joten kokemus työkalujen käytöstä sekä sähkötöistä on edellytys. Työtä tehdään päivävuorossa, ja työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Työhön perehdytetään suomeksi.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta koneiden huoltotöistä sekä sähköosaamista
  • Hyvää asennetta ja oppimiskykyä
  • Halukkuutta sitoutua pitkäksi aikaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

  • Päästä työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä
  • Työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • Työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi meille! Käymme hakemuksia läpi, ja haastattelemme ehdokkaita jo heinäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tommi Puustiselta tommi.puustinen@barona.fi / 050 454 89 48