(Poistunut julkaisusta)

Jätepakkaaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Työnkuvasi

Jätepakkaajan tehtäviin kuuluu voimalaitoksen säteilyvalvotun alueen jätteiden lajittelua ja pilkontaa eri välineillä sekä niiden pakkaamista tynnyreihin. Tehtäviin kuuluu jätehuoltoon liittyviä haalaustehtäviä.

Työssäsi edistät osaltasi ydinvoimalaitoksen säteilyvalvotun alueen jätehuollon onnistumista. Suurin osa jätteistä vapautuu valvonnasta normaalin jätehuollon käsittelyyn ei-aktiivisina jätteinä.

Työ voi sisältää myös työkomennuksia voimalaitoksen ulkopuolella. 

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työympäristön, jossa voit konkreettisesti nähdä oman toimintasi tulokset. Tukenasi ovat hyvät työkaverit ja Loviisan voimalaitoksen monipuolinen koulutus ydinvoimalassa työskentelyyn. Työtehtävään annetaan kattava opastus.

Työ on laitoksen vuosihuoltojen aikana vuorotyötä. 

 

Odotamme sinulta

Oma-aloitteista ja ripeää otetta fyysisiä työvaiheita sisältäviin töihin. Kykyä ja ennen kaikkea halua oppia uusia asioita. Hyvää yhteistyökykyä oman ja muiden työryhmien kanssa. Rehtiä asennetta, kykyä noudattaa ohjeita ja toimintaperiaatteita. Valmiutta trukilla työskentelyyn. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 24.1.2020. Jos haluat tehtävästä lisätietoa niin ole yhteydessä arkipäivinä (klo 8-15) 27.12.2019 - 6.1.2020 aikana Janne Järvinen, jätehuoltoteknikko, p. 0104553912 ja janne.jarvinen@fortum.com ja 7.1.-24.1.2020 aikana Jarkko Tulonen, jaospäällikkö, p.0104553964 ja jarkko.tulonen@fortum.com.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.