(Poistunut julkaisusta)

Jätehuoltoteknikko
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

 

Työnkuvasi

Haemme jätehuoltoteknikkoa aktiivisten kuivien jätteiden käsittelyyn Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään. Ryhmä vastaa voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta.

Päätehtäväsi on ydinvoimalaitoksen valvonta-alueella syntyvän huoltojätteen lajittelu, käsittely (mm. tynnyriin pakkaaminen ja isojen kappaleiden paloittelu), aktiivisuusmittaukset sekä jätekäsittelytilojen ja laitteiden ylläpito. Autat laitoksen työntekijöitä ja urakoitsijoita jätekäsittelyyn liittyvissä käytännön kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu myös jätetietojen raportointia, ohjeiden kirjoittamista sekä laitoksen tietojärjestelmien käyttöä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolista työtä ydinvoimalaitosjätteiden käsittelyn parissa.

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, oppimis- ja organisointikykyä, turvallisuusajattelun sisäistämistä sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus jätekäsittelystä tai ydinvoima-alalta katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 30.4.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Heidi Lampén, +358 10 455 3946 tai sähköpostilla heidi.lampen@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.