(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia ympäri pääkaupunkiaseutua
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018Työn kuvaus:
  Oletko jo vanha konkari tai vielä uraansa aloitteleva kuljettaja? Meiltä löytyy kaikenlaisiin tilanteisiin sopivia työmahdollisuuksia juuri sinulle!

Haemme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksillemme jäteautonkuljettajia erilaisiin työsuhteisiin. Töitä voi olla koko-, osa-aikaisesti tai keikkaluonteisesti. Työvuorot voivat sijoittua aamuun tai iltaan. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä on edellytys työn suoriutumiselle. Tämän lisäksi sinulta on löydyttävä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Paikallistuntemus on eduksi. Työ on jonkin verran fyysistä, joten toivomme sinulla olevan hyvä yleiskunto.

Työtehtäviin kuuluu vastata itsenäisesti tai työparin kanssa oman reitin jätehuollosta. Työhön kuuluu jäteautolla ajamista.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Perehdytämme myös töihin ja tarjoamme modernit työvälineet.
Jätä hakemuksesi CV:n kanssa tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14). Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuljettaja


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA