(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia tuurauksiin Kotkaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Jäteautonkuljettaja/vaihtolavakuljettaja kesätöihin Kotkaan

 

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettavalle ja reippaalle lomasijaiselle. Haemme nyt Kotkaan

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ kesäkaudelle 2020!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta / vaihtolavakuljetuksista. Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi, kuten myös jos sinulla on kokemusta kaivinkoneista tai pyöräkuormaajista. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo keväällä ja meillä on mahdollisuus työskennellä syyskuun loppuun saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.

Hakuaika päättyy 29.2, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.