(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia Raaseporin alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.  Haemme nyt kahta tarmokasta

 

JÄTEAUTONKULJETTAJAA
 
Kokoaikaiseen työsuhteeseen Raaseporin yksikön toiminta-alueelle, mm. Lohja ja Tammisaari. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

 

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa ajokokemusta sekä alan koulutusta. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa.  Hae paikkaa hetimiten osoitteessa  https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat . Hakuaika päättyy 31.12 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.