(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätyöhön Turkuun
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Vakiporukan jäädessä ansaituille kesälomilleen, etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita

 

JÄTEAUTONKULJETTAJIA

 

Turun yksikön toiminta-alueelle kesäksi 2021. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta pakkaavan jäteauton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamulla ja illalla. Työt voit aloittaa vaikka jo huhtikuussa ja hommia riittää yleensä pitkälle syksyyn. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, millä aikavälillä olet käytettävissä!

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.  Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetestaus.


Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat, kuitenkin viimeistään 31.3.2021 mennessä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävästä antaa tynjohtaja Asko Lindholm p. 050 385 7515 arkisin kello 9-15.