(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätyöhön Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettavalle ja reippaalle lomasijaiselle. Haemme nyt Lappeenrantaan

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. 

 

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortti, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo huhtikuussa ja meillä on mahdollisuus työskennellä syyskuun loppuun saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.

Hakuaika päättyy 10.3, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Henri Hakulinen p. 050 385 9138. arkisin klo 9-14. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulo tarkastus, sekä huumausainetestaus.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.