(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätöihin
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY
Päijät-Hämeessä toimivan Hämeen Kuljetuspiste Oy:n vahvuutena on paikallisten palvelujen tuottaminen paikallisille yrityksille, yhteistöille ja yksityisille. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa ja joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.
Olemme osa Encore Ympäristöpalvelut -konsernia.
Toimenkuva
Etsimme Hämeen Kuljetuspiste Oy:lle jäteautonkuljettajia kesäksi 2020, Lahti-Nastola-Orimattila-Hollola alueelle. Jäteauto on pakkaava-auto. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2020 ja kestävät syksyyn mutta tässä paikassa on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Eezy VMP hoitaa tässä vain rekrytoinnin, joten työsopimus tehdään suoraan Hämeen kuljetuspiste Oy:n kanssa. Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ma-pe välille.
Odotamme sinulta
Sinulla on BC-kortti, kuorma-auton ajokokemus ja kuljettajan ammattipätevyys. Digipiirturikortti katsotaan selväksi eduksi.

Tarjoamme: Mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja huippu kaluston kanssa. Tässä myös hieno mahdollisuus vähemmän ajokokemusta omaavalle, päästä kehittämään osaamistaan.
Koulutus ja työkokemus
Yleinen logistiikan tuntemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla jo hakemus meillä valmiina. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottamaan viimeistä hakupäivää vaan haet nyt heti. Lisää hakemukseesi myös CV:si.
Kesto
Kesä 2020
Lisätietoja
Niko Reinikainen, niko.reinikainen@eezy.fi, 040 355 8994
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.03.2020 mennessä.