(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita 

JÄTEAUTONKULJETTAJIA

kesätöihin Raaseporin toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa kuorma-auton ajokokemusta sekä alan koulutusta. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen kesätyön osana hyvää työporukkaa. Kesätöissä on mahdollista aloittaa jo huhtikuussa ja töitä on mahdollista jatkaa syyskuulle asti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.