(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätöihin Oulun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan jäädessä ansaituille kesälomilleen, etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita

JÄTEAUTONKULJETTAJIA

Oulun yksikön toiminta-alueelle kesäksi 2018. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta pakkaavan jäteauton tai pesuauton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamulla ja illalla. Työt pääset aloittamaan jo huhtikuun paikkeilla ja hommia riittää aina syyskuun loppuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, millä aikavälillä olet käytettävissä!

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja lisäksi työturva- ja digipiirturikortti. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.