(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätöihin Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Jäteautonkuljettajia kesätöihin Hämeenlinnaan

 

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Hämeenlinnaan

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2020!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 1- ja 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat huhti-toukokuun aikana ja hommia riittää aina syyskuuhun saakka.

 

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä, työturvakorttia sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, digipiirturi-, tieturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Hakuaika päättyy 17.4., mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat Lisätietoja tehtävistämme saat 7.4. klo 8-12 Maria Rosenberg p. 050 385 6860.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.