(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia kesätöihin Hämeenlinnaan
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Hämeenlinnan alueella

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta, vaihtolava- sekä kappaletavarakuljetuksista. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt joustavasti kevään aikana ja hommia riittää aina syyskuulle saakka.

 

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. BECE- luokan ajokortti ja katsotaan eduksesi. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Valituille henkilöille tehtään työhöntulotaekstus, sekä huumausainetestaus koeaikana.

 

Hakuaika päättyy 5.3., mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jere Stenberg p. 050 385 0090 arkisin klo 9-14.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.