(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia ja apumiehiä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan jätehuollon yksikköön

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ pakkaavan jäteauton kuljettajiksi ja apumiehiksi kesäkaudelle 2018!

Tässä tehtävässä toimit jäteauton kuljettajana tai apumiehenä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Tammiston kauppatie 33.

Kuljettajilta edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Apukuljettajilta edellytämme tunnollista ja reipasta asennetta sekä 18 vuoden ikää. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Arvostamme työturvallista työskentelytapaa ja lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä.

Pääsääntöisesti työt alkavat toukokuussa, mutta aikaisempaa kokemusta omaavilla kuljettajilla voi olla mahdollisuus aloittaa joustavasti jo aiemmin. Meillä on mahdollisuus työskennellä 30.9.2018 saakka ja myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.

Hakuaika päättyy 31.3., mutta haethan tehtävää pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.