(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettajia ja apumiehiä pk-seudulle,kesä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan toimipisteeseen Hakintielle, 

Pakkaavan jäteautonkuljettajia, auton apumiehiä ja  kaappiautokuljettajaa kesätöihin pääkaupunkiseudulle

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat toukokuun aikana ja hommia riittää aina syyskuun loppuun saakka.

Kuljettajilta edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran.  Apukuljettajilta edellytämme tunnollista ja reipasta asennetta, hyvää yleiskuntoa sekä 18 vuoden ikää.Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Työt voit aloittaa joustavasti toukokuussa ja meillä on mahdollisuus työskennellä syyskuulle saakka. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi mitä tehtävää ja mille ajalle haet töitä.

Hakuaika päättyy 31.3, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.