Jäteautonkuljettajia ja apumiehiä kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan jätehuollon yksikköön


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ pakkaavan jäteauton kuljettajiksi ja apumiehiksi kesäkaudelle 2019!


Tässä tehtävässä toimit jäteauton kuljettajana tai apumiehenä. Työtä tehdään säännöllisesti kahdessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.


Kuljettajilta edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä koko työsuhteen ajalle. Apukuljettajilta edellytämme tunnollista ja reipasta asennetta, hyvää yleiskuntoa sekä 18 vuoden ikää. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Arvostamme työturvallista työskentelytapaa. Lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä.


Pääsääntöisesti työt alkavat toukokuussa, mutta aikaisempaa kokemusta omaavilla hakijoilla voi olla mahdollisuus aloittaa joustavasti jo aiemmin. Meillä on mahdollisuus työskennellä 30.9.2019 saakka ja myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.


Hakuaika päättyy 30.4., mutta haethan tehtävää pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254910
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre29777067.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010-636111
  • Sijainti: Vantaa