Jäteautonkuljettaja

Urbaser Oy
Tietoa tehtävästä

Ympäristöala työllistää aina!

Ympäristöalan työntekijöillä on tärkeä rooli, jotta yhteiskunta toimii joka tilanteessa. Ala tarjoaa mahdollisuudet työskennellä meille kaikille tärkeän asian hyväksi nyt ja tulevaisuudessa. Meillä kuljettajat saavat työskennellä nykyaikaisella kalustolla ja käytössä on nykyaikaiset järjestelmät. Työajat ovat säännölliset, jolloin aikaa jää myös omille harrastuksille.

Haemme joukkoomme kesäksi 2021 reippaita kuljettajia, jotka haluavat olla osa Helsingin, Espoon ja Porvoon yksiköitä. Tehtäviin kuuluu pakkaavan jäteauton ajaminen pääkaupunkiseudun ja Porvoon alueella.

Työhön tarvitaan C- kortin lisäksi voimassa oleva ammattipätevyys, sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Työn hoitamiseen tarvitset suomen kielen perustaidot sekä IT- osaamista.

Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä kunto on tärkeää.

Pidämme aidosti hyvää huolta työntekijöistämme ja panostamme hyvään yhteishenkeen joka tasolla.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja antaa kuljetusesimies Avni Miftari avni.miftari@urbaser.fi puh. 044 713 0131, henkilöstöpäällikkö Hanna Rissanen hanna.rissanen@urbaser.fi puh. 040 550 5723.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta