(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja
MPT Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsimme savonlinnalaiselle MPT-Kuljetus Oy:lle jäteautonkuljettajaa joulunajan jätteiden ajoon, sekä talvilomien tuuraajaksi.

MPT Kuljetus Oy on Savonlinnalainen kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jonka juuret johtavat jo vuodesta 1963 asti. Yrityksen palvelut vaihtelevat kuljetuksista jätteidenkeräykseen ja käsittelyyn. Jätehuollon toiminta-alueena on Savonlinnan talousalue, mutta esim. kuljetukset kattavat koko Suomen ja tarvittaessa myös ulkomaat.

Nyt haettava jäteautonkuljettaja tulee toimimaan työssään Savonlinnan alueella. 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen jäteauto- tai muusta kuljettajan työstä, mutta työhön voidaan perehdyttää oppivainen, kokemattomampikin henkilö.

Tehtävään valittavalla tulee olla C-ajokortti (kuorma-auto), sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Lisäksi toivomme, että olet positiivisella asenteella varustettu luotettava ja tunnollinen työntekijä.

 

Palkkaus AKT:n työehtosopimuksen mukaan. Päivittäinen työaika (ma-pe) liukuvasti klo 7:00 alkaen, 40 h/vko. Työtä on tarjolla arviolta helmikuun lopulle. Aloitus joulukuun puolivälissä.

MPT Kuljetuksen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2020.  Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse to 19.11. klo 10.00 – 12.00 ja ma 23.11. klo 13.00 – 15.00, p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).