(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme jäteautonkuljettajia Uudenmaan alueelle!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät koostuvat jätekuljetuksista Uudenmaan alueella, joihin kuuluu satunnaista asiakaspalvelua. Työtehtävät suoritetaan itsenäisesti, mutta tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

Hakijan profiili

Toivomme tehtävään hakijoita, joilla olisi kuljetuspuolen kokemusta erityisesti Uudenmaan alueelta. Hakijoilta edellytetään positiivista ja rehtiä työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista.

Eduksi luetaan kokemus Merlot-järjestelmän käytöstä, kalustotuntemus, kokemus vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus.

Edellytykset tehtävään:

- C-ajokortti

- Voimassa oleva ammattipätevyys

- Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Kiinnostuitko? Mikäli edellytykset täyttyvät sinun kohdallasi niin täytä hakemus. Hausta vastaa henkilöstökonsultti Laura Honkanen. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.