(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Kotkaan luotettavaa ja tarmokasta

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

määräaikaiseen sijaisuuteen syyskuun loppuun! Tehtävässä vastaat itsenäisesti reittiajosta Kotka-Hamina-Loviisa -akselilla. Työtä tehdään 2-vuorotyönä. 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä on lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Hae tehtävää saman tien! Hakuaika päättyy 27.1. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.