(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Etsimme nyt Kainuun alueelle  luotettavia ja tarmokkaita

 JÄTEAUTONKULJETTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti jätehuollosta pakkaavan jäteauton ratissa eri reiteillämme. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamulla ja illalla. Perehdytys ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä on lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten odotamme sinulta myös hyvää yleiskuntoa. Tulet myös toimeen tietokoneen kanssa, sillä se on päivittäinen työväline, joka kertoo ajettavat reitit. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 18.11. mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.