Jäteautonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokkasta

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

Vakituiseen kokoaikatyöhön Jyväskylän yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työ saattaa sisältää myös kappaletavara- ja vaihtolava-ajoa. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.
Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 31.8. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1166642
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja (offre27191897.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Jyväskylä