(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

.
L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaisjoukkoomme

JÄTEAUTONKULJETTAJAA
Määräaikaiseen työsuhteeseen Raaheen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työt voit aloittaa heti ja töitä riittää aina Syyskuun loppuun asti.

 Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin  viimeistään kuitenkin 31.5.mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.