Jäteautonkuljettaja Lahteen
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY
Päijät-Hämeessä toimivan Hämeen Kuljetuspiste Oy:n vahvuutena on paikallisten palvelujen tuottaminen paikallisille yrityksille, yhteistöille ja yksityisille. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa ja joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Olemme toimineet nykyisellä nimellämme vuodesta 2011. Kokemuksemme ja asenteemme ansiosta meistä on tullut vahva vaikuttaja koko Lahden talousalueen ympäristönhuollossa.

Olemme osa Encore ympäristöpalveluita.

Toimenkuva
Etsimme vahvasti kasvavalle Hämeen kuljetuspiste Oy:lle jäteautonkuljettajaa. Lahti-Nastola-Orimattila-Hollola alueelle. Jäteauto on pakkaava-auto. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2019 ja kestävät syksyyn mutta tässä paikassa on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. VMP Varamiespalvelu hoitaa tässä vain rekrytoinnin joten työsopimus tehdään suoraan Hämeen kuljetuspiste Oy:n kanssa. Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ma-su välille, joten olethan valmis myös viikonloppu vuoroihin.
Odotamme sinulta
Sinulla on BC-kortti, kuorma-auton ajokokemus ja kuljettajan ammattipätevyys. Digipiirturikortti katsotaan selväksi eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsotaan logistiikan tunteminen yleisesti.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla jo hakemus meillä valmiina. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottamaan viimeistä hakupäivää vaan haet nyt heti. Lisää hakemukseesi myös CV:si.
Kesto
4-6kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252204
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niko Reinikainen (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Lahti-Hollola-Orimattila