(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja Lahteen
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
HÄMEEN KULJETUSPISTE OY
Päijät-Hämeessä toimivan Hämeen Kuljetuspiste Oy:n vahvuutena on paikallisten palvelujen tuottaminen paikallisille yrityksille, yhteistöille ja yksityisille. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa ja joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Olemme toimineet nykyisellä nimellämme vuodesta 2011. Kokemuksemme ja asenteemme ansiosta meistä on tullut vahva vaikuttaja koko Lahden talousalueen ympäristönhuollossa.

Olemme olleet osa valtakunnallista Paperinkeräys-konsernia jo vuodesta 2007. Konsernin vahva tuki mahdollistaa asiakkaillemme laajan valikoiman mitä erilaisimpia kierrätys- ja ympäristöhuoltopalveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi kalustekierrätys, vaarallisten aineiden keräys sekä luottamuksellisten aineistojen ja dokumenttien tuhoamisen tietoturvapalvelut. Kysy lisää laajennetusta valikoimastamme!
Toimenkuva
Etsimme vahvasti kasvavalle Hämeen kuljetuspiste Oy:lle jäteautonkuljettajia Lahti-Nastola-Orimattila-Hollola alueelle. Jäteauto on pakkaava-auto. Työt alkaa sopimuksen mukaan mutta viimeistään toukokuun 2018 lopussa. Tehtävä kestää syksyyn mutta siinä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. VMP Varamiespalvelu hoitaa tässä vain rekrytoinnin joten työsopimus tehdään suoraan Hämeen kuljetuspiste Oy:n kanssa.
Odotamme sinulta
Sinulla on BC-kortti, kuorma-auton ajokokemus ja kuljettajan ammattipätevyys.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsotaan logistiikan tunteminen yleisesti.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla jo hakemus meillä valmiina. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottamaan viimeistä hakupäivää vaan haet nyt heti.
Kesto
3-6kk/ Mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.