(Poistunut julkaisusta)

jäteautonkuljettaja kiireapulaiseksi Kokkolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaisjoukkoomme

 

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

 

Määräaikaiseen tarvittaessa töihin kutsuttavaan tehtävään. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Tarvittaessa töihin kutsuttava henkilö toimii kiireapulaisena ja tuuraa siellä missä eniten apua tarvitaan. Tuurattavat päivän sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Koska kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde, viikkotunnit vaihtelevat täysin tarpeen mukaisesti. Määräaikaisuus kestää 31.12.2019 saakka.

 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme sinulla vaihtelevan työn mukavassa porukassa.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 14.6.2019 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistämme antaa Kristoffer Henriksèn p. 050 385 6703.