Jäteautonkuljettaja kesätyöhön Mikkeliin
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Haemme nyt Mikkeliin

 

JÄTEAUTONKULJETTAJAA kesäkaudelle 2021!

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja tarvittaessa 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. 


Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortti, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti jo huhtikuussa ja työskennellä syyskuun loppuun saakka. Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa  https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat 10.3.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulo tarkastus, sekä huumausainetestaus. 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävännimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423678
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34570659.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Mikkeli