(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja (kesätyö)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme jäteautonkuljettajaa kesätöihin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät elokuulle saakka. Työaika saattaa vaihdella tässä arkisin tehtävässä työssä, joten odotamme joustavuutta työaikojen suhteen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä aamu- ja iltavuorossa.

Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on ammattipätevyys voimassa ja kokemusta kuorma-auton ja erityisesti jäteauton kuljetustehtävistä. Eduksi katsotaan ADR- ja E-ajolupa, mutta eivät ole välttämättömiä. Lisäksi logistiikan tuntemus edesauttaa työssä suoriutumista.

Odotamme, että olet reipas ja omaat hyvän asenteen työn tekemiseen.. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja ajotyylisi on huolellinen.

Muut tiedot
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana Eezy VMP:llä, päivitä työnhakuprofiilisi ajan tasalle ja soita toimistolle puh. (05) 535 4344. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa
vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
2kk

Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@eezy.fi, 05 535 4344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.07.2020 mennessä.