(Poistunut julkaisusta)

jäteautonkuljettaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

 

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

Määrä-aikaiseen kokoaikaiseen kesätyöhön Äänekosken yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työ saattaa sisältää myös kappaletavara-ja vaihtolava-ajoa. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.Työt alkavat toukokuun aikana ja hommia riittää aina syyskuulle saakka.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 20.5. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!