(Poistunut julkaisusta)

Jäteautonkuljettaja (Janakkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme kahta jäteautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä. Työ on raskasta fyysistä työtä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys. Odotamme hakijoilta hyvää ja reipasta työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja työpäivä alkaa kello 6. Työpäivän pituus vaihtelee 7-10 h välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.